Relaxed leven

Deze week heb ik een heerlijk weekje gehad. Afgelopen dinsdag heb ik voor het eerst kangaroos gezien in een wildlife park. Rondom Brisbane leven niet veel Kangaroos en degene die er leven laten zich moeilijk zien. Verder heb ik nog wat andere dieren gezien die vooral in dit nationaal park D’Aquilar voorkome
n. De aussies zijn echt aardige mensen, ik was hier in mijn eentje en tijdens mijn IMG_5324wandeling door het park sprak een oudere man mij aan die net als mij ook aan het fotograferen was en
maakte een gezellig praatje en liet me een aantal dieren zien om te fotograferen. De rest van de week heb ik lekker rond het huis vertoefd en voor de kinderen gezorgd.
Op zaterdag ben ik met een aantal andere aupairs meegegaan naar Panyiri, een Grieks Festival in Brisbane. Het festival was een groot festival met veel Grieks eten, muziek, dans en met wedstrijden als koffie maken, met borden gooien, etc. Het was gezellig, lekker Griekse Honeypufss gegeten en een beetje rondgelopen. Daarna zijn we nog de stad in gegaan, voor het eerst door het echt centrum van de stad gelopen. Allemaal hele hoge gebouwen en druk met verkeer, maar het is lang niet zo  druk met mensen als in de Nederlandse grote steden. Alles in de stad is vrij nieuw en strak. Het is echter wel gezellig, door de vele muziek en optredens door de stad. We waren met een leuk groepje aupairs, dus de volgend
e weer met zijn allen afgesproken voor een dagje strand. Dit keer het man-made strand in de stad, De Southbank Parklands, een supermooi park, zwembad en strand aan de rand van de stad en rivier. Echt een super plek om te relaxenJ Het weer is hier nog steeds heerlijk, iedere dag zo rond de 27 graden en IMG_5264zonnig. Dat het herfst is begin ik nu wel te merken aan de koudere nachten, zo rond de 15 graden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *