Wauw! Wat is het hier mooi

Bribie Island

IMG_4812

 

Nu snap ik de liefde van velen voor Australië echt! Wat een paradijslijk plekje hebben we gevonden, Bribie Island! Echt een supermooi eiland! We kwamen het eiland op die als enigste van de eilanden rond Brisbane is waar je met de auto naar toe kunt rijden en gingen eerst langs het bezoekersinformatiepunt. Daar gaf een hele vriendelijke medewerkster ons tips over onze rondtour op het eiland, ze stippelde een ideale route uit met alle hoogtepunten. Wat een heerlijke rust was er hier we liepen langs de kust, op een mooi wandelpad. Het was ronduit ontzettend mooi. Ook zijn de facilitaire voorzieningen hier echt super, overal gratis schone wc’s en bij badplaatsen douches en kleedruimtes. Na langs de kust te hebben gewandeld en de pier te hebben bezocht reden we naar een ander deel van het eiland waar we
op het strand lunchten en aan de eind van de middag reden we naar de kant van het eiland waar bekendIMG_4915 staat op een supermooie zonsondergang. En het was ook echt een adembenemend om te zien. Aan de rand van het water in een park met uitzicht op de Glasshouse Mountains. Een echt perfect vakantie dagje.

 

Routine

Aan leven in het gezin ben ik nu gewend, al beginnen de kinderen nu ook eigenwijzer te worden. Alles gaat niet meer zo makkelijk als in het begin, het uit bed krijgen, laten eten en op tijd op school komen is een uitdaging, iedere ochtend weer. Het vraagt geduld en consequentie om dat voor elkaar te krijgen, maar het is mij altijd nog gelukt om op tijd op school te komen. Dat is mijn IMG_4863uitdaging hier iedere dag! Ook is het leven in het gezin nu anders om dat Kirstie, de moeder, van huis is de aankomende weken. Het is nu een stuk chaotischer in het huis, Kirstie was nog wel redelijk georganiseerd, David is een stuk chaotischer. Maar gelukkig is het tot nu toe steeds wel goed gekomen omdat ik wel kon inspelen op de dingen die hij vergat, zoals lunches voor de kinderen maken, boodschappen doen en benzine tanken. Het blijft soms wat dat betreft nog steeds wel wennen, maar we kunnen wel goed samen overweg. Het leven als aupair begint vrijwel een routine matigheid te worden, ik ben echt gewend aan het ritme en heb soms momenten dat ik mij wel eventjes verveeld voel. Al kan ik me wel vermaken in mijn vrije tijd met goede boeken, films/ series, pc, hardlopen, etc. Maar het allerleukste zijn de dagjes weg in het weekend, want dan voel ik me echt op reis! Hopen dat ik dat nog meer kan doen met mijn nieuwe vriendinnen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *